Dragi prieteni, demersul meu este în fapt o CAUZĂ căreia eu mi-am dedicat peste 10 ani din viață. Iar această cauză înseamnă sute de mii de copii și adulți din această țară a căror voce trebuie auzită și ale căror drepturi trebuie recunoscute și protejate la nivel european. Acest lucru este posibil doar printr-un efort de mobilizare și solidaritate a oamenilor de bună credință, care cred în justiție socială, drepturile omului și valori. Fiecare dintre voi poate contribui la acest efort comun, născut la firul ierbii, acolo unde ne ducem noi viața zi de zi printr-o semnătură de susținere, prin voluntariat, printr-o donație și prin vot. E timpul nostru!
Maria Mădălina TURZA

Cum te poți implica

Există mai multe modalități în care poți susține acest demers, fiecare dintre acestea fiind în egală măsură valoroase și utile. Fie că alegi să semnezi pe lista de susținători, să strângi semnături, să donezi timp, resurse sau bani, să votezi sau pur și simplu să spui apropiaților despre candidatul independent Maria Mădălina Turza, îți sunt recunoscătoare și îți mulțumesc anticipat!

Iată cum te poți implica:

Fii voluntar în campanie

Spune-mi în formularul de mai jos cum ai putea contribui în funcție de abilitățile tale și te vom contacta

Semnează și strânge semnături de susținere

Mai jos vei găsi modelul de lista de susținători și unde le poți trimite

Donează

Poți dona în contul afișat mai jos orice sumă crezi de cuviință. Campania mea este un efort voluntar și orice sprijin financiar va fi utilizat transparent și cu chibzuință

Votează

In luna Mai 2019 votează Maria Mădălina TURZA - primul candidat independent cu mandat pe dizabilitate din Parlamentul European

1. Fii voluntar în campanie

Este important pentru mine să știu, în cazul fiecăruia dintre voi, care sunt modalitățile prin care vă este la îndemână să vă implicați. În funcție de timpul și abilitățile voastre, vă rog să răspundeți la câteva întrebări folosind butonul de mai jos:

2. Semnează și strânge semnături de susținere

Descarcă tabelul de semnături, completează, ajută la colectarea celor 100.000 de semnături necesare. Avem nevoie de tot sprijinul vostru! Tinerii peste 18 ani și adulții cu dizabilități au dreptul să semneze pe listele de susținători!

3. Donează

Am deschis un cont în lei dedicat în care poți dona suma orice sumă dorești. Fondurile vor fi destinate exclusiv campaniei independente, iar cheltuielile vor fi publicate pe acest site într-un Raport Financiar dedicat.

Titular cont:

Maria Mădălina Turza

Banca: First Bank

IBAN LEI: RO45PIRB42451E4739001000

SWIFT CODE: PIRBROBU

4. Votează

Pe 26 mai 2019 votul tău poate face diferența. El poate duce în Parlamentul European primul independent cu mandat pe dizabilitate. Tinerii peste 18 ani și adulții cu dizabilități au dreptul să voteze, iar votul lor este o onoare și o responsabilitate de la care nu voi abdica.

Vă mulțumesc!­­